Drinkwell

Infobrønd

rusten bil

Beskyt dig selv og familien med Dinitrol rustbeskyttelse

1. marts 2016 Julius 0 Comments

Dinitrol rustbeskyttelse er effektiv og virkningsfuld undervognsbehandling af din bil. Det er ikke det værd at gå på kompromis med sikkerheden som følge af rustdannelse. Derfor bør man få foretaget en behandling af sin bil, og gerne i løbet af bilens første leveår, da der allerede her er risiko for rustdannelse i hulrum og undervogn. I Danmark ligger den årlige gennemsnitstemperatur på omkring 10-18 grader, og derudover er der høj fugtighed i landet. Disse betingelser er ideelle for udviklingen af rust – også i din bil. Rustdannelse kan f.eks. nedsætte sikkerheden på den måde, at idet de stødabsorberende stålbjælker, som findes i de fleste moderen biler, virker de ikke ligeså godt. Da disse bjælker er med at afværge kollisioner, kan man derfor risikere, at der er større chance for alvorlige konsekvenser ved en eventuel ulykke. Man bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden, især ikke når det kommer til biler. Som fører skal man have en respekt for de farer, der kan være ved at være bilejer, og man bør ikke risikere sine passagerers sikkerhed. Det er aldrig for tidligt, men det kan være for sent at få foretaget en Dinitrol behandling. Beskyt dig selv og din familie med en effektiv rustbeskyttelse.

Effektiv Dinitrol undervognsbehandling

Dinitrol rustbeskyttelse er en effektiv måde at sikre din bil eller køretøj mod rust. Undervognsbehandling er en mere specifik betegnelse for rustbeskyttelse, og det er kraftig anbefalet, at man lader sin bil egnnemgå en. Ved en undervognsbehandling sprøjtes bilen, og man skal ikke være bange for, at andre dele af bilen tager skade. I et Dinitrol center vil de professionelle medarbejdere sørge for, at bilens sæder er tildækket, og som regel vil sikkerhedsselerne helt tages ud under behandlingen. Heller ikke rustbehandling af ledninger, kabler eller slanger vil skade bilens elektroniske dele. Ved en effektiv Dinitrol undervognsbehandling sprøjtes alle hulrum, og bedst er det, hvis indskærme, bundplader og støjdæmpende svampe afmonteres, så der også skabes adgang til de hulrum, der er særlig skjulte. Denne del er også vigtig, fordi man herved sørger for også at rengøre vognbunden og forsikrer en fuldt ud effektiv rustbeskyttelse af ens bil.

Rustgaranti duer ikke så godt som Dinitrol

Der er et hav af grunde til, at mange bør sørge for, at der foretages en Dinitrol rustbeskyttelse hurtigst muligt og regelmæssigt på et hvert køretøj. En af grundene er, at rustgarantien nok ikke dækker der, hvor man ellers skulle tro. De fleste bilfabrikker yder rustgarantier af lang tids varighed, men der er måske noget, man ikke er klar over, når man køber en bil med denne form for garanti. Rustgaranti dækker nemlig ikke rust som sådan, garantien går først ind og dækker, når rustdannelse har skabt et reelt hul i selve pladen grundet gennemtæring inde fra karosseriet. Yderligere dækker en rustgaranti som regel heller ikke bremserør, bundkar og øvrige mekaniske i bilens undervogn. Det er ikke det værd at gå på kompromis med din og familiens sikkerhed. Og derfor kan man med fordel få foretaget en Dinitrol behandling af sin bil.

#behandling af bil#Dinitrol#rustbeskyttelse

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *