Drinkwell

Infobrønd

pengeseddel

Du skal købe en lejlighed, men prisen er for høj, synes du

17. november 2015 Julius 0 Comments

Du har før været vant til at leje de lejligheder du bor i, ikke engang en andel har du købt, og nu har du besluttet dig for, at købe en ejerlejlighed. Du bliver nødt til at låne penge for at kunne have råd til den, men du er bage for, at processen med at få lov af banken til at låne penge er for lang og besværlig. Der er dog ingen grund til at være bekymret, nu kan man ofte godt låne penge uden de store problemer. Der er dog nogle enkelte ting man kigger på, når man skal låne penge ud, og det er din indkomst. For at kunne låne penge nu, er det vigtigt at have en forholdsvis fast indkomst, så udlåneren kan regne med at få sine penge igen inden for en ikke alt for fjern fremtid.

Kan man låne penge nu flere steder?

Hvis du vil låne penge nu, er der forskellige måder at gøre det på. Til større køb som for eksempel bil eller lejlighed, skal du gå igennem din bank. Her aftaler I et møde, hvor banken ser på din personlige økonomi og indkomst. Herefter beslutter banken om hvorvidt de vil låne dig de penge, der skal til, før du kan få købt din lejlighed eller din bil. Du kan også låne penge på en anden måde, hvis du akut mangler penge til en mindre ting. Forskellige virksomheder tilbyder de såkaldte kviklån, der nemt og hurtigt låner dig penge, hvis du akut mangler penge til et eller andet formål. Kviklån er i sig selv smarte, du skal bare være meget opmærksom på, at renten på kviklån er meget højere end hvis du låner pengene i banken. Samtidig er det sværere at have overblik over et kviklån, da der ikke er en udestående instans til at kontrollere og regulere lånet. Hvis du låner penge nu i banken er der mindre risiko for, at du står i en situation og ikke får betalt pengene tilbage i ordentlig tid, end hvis du har benyttet dig af et kviklån. Læs evt. mere på denne hjemmeside.

Når man låner penge nu, hvornår skal man betale tilbage?

En anden fordel ved at låne penge i banken er, at I sammen kan lave en fremtidsplan for din tilbagebetaling af lånet. Det vil derfor ikke komme som en overraskelse for dig, når du skal betale et vist beløb af din indkomst månedligt – du er simpelthen forberedt på det. Ofte kan man lave en plan med sin bank om, at tilbagebetalingen begynder lidt senere, hvis man de følgende år har en anden stor udgift. Så ved banken også, hvornår de skal regne med, at få deres penge igen. Den er lidt sværere med kviklån. Når du har foretaget et kviklån og har brugt pengene til hvad end det var de skulle bruges til, er der ikke en bankrådgiver i den anden ende, der holder dig i ørene. Du skal selv sørge for at betale de penge du lånte nu tilbage.

#låne penge#lejligheder

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *