Drinkwell

Infobrønd

arbejde

Få en god og aktiv uddannelse som tømrer i Skjern og Lem

27. maj 2016 Julius 0 Comments

I den seneste tid har der været utrolig stor fokus på den nye gymnasiereform. Det virker utrolig uoverskueligt, og som så mange andre reformer, kan det være meget svært egentlig at sætte sig ind i, hvad denne går ud på. Den kommer trods alt også kun til at berører en begrænset del af befolkningen, nemlig de studerende. Men det gælder trods alt ikke en gang alle studerende, da denne reform på ingen måde kommer til at kunne mærkes hos folk, der uddanner sig til tømrer og murer. Dog kommer denne reform til at kunne mærkes hos studerende over hele landet, altså også unge, der bor i Skjern og Lem. Men selv om dette kommer til at røre en masse studerende, men altså også en hel del gymnasielærer, så bliver der ikke sat nok fokus på denne. Man hører i medierne om den nye karaktermur, men dette er desværre også det eneste, man har en idé om, hvordan nogenlunde forholder sig, og hvad de forskellige partiers holdning til dette er. Dog er dette ikke det eneste som den nye reform kommer til at indeholde, og derfor er det nødvendigt for elever, lærer samt resten af befolkningen at vide, hvad denne reform kommer til at indeholde. Der er ingen tvivl om, at dette vil virke fuldstændig ligegyldig for en tømrer, men på mange måder kan den nye gymnasiereform altså også komme til at have indflydelse på, hvem der ønsker at vælge en erhvervsuddannelse. For ved den nye skolereform vil der muligvis også blive fjernet en hel masse af de kreative fag, der altså tiltrækker en masse elever, der normalt ikke ville have valgt den akademiske uddannelse, men som på grund af dette frirum, som man får, når man får lov til at udfolde sig kreativt, kan holde skolen ud. På samme tid bliver udvalget af linjer skærpet ind, hvilket også vil gøre, at mange studerende vil have svært ved at finde den helt rigtige linje for dem.

Et stort valg mellem at uddanne sig til tømrer og vælge gymnasiet

Der er trods alt stor forskel mellem en erhvervsuddannelse og en gymnasialuddannelse, og det er derfor også et kæmpe valg, som man skal træffe. For nogen er der ingen tvivl. Enten klarer man sig total godt akademisk og bogligt, og fortrækker faktisk i høj grad at sidde på skolebænken, men man kan altså også føle, at man personligt er bedre til det mere fysiske arbejde. Dog kan det for nogle også være en svær beslutning, da det for nogen handler om meget små ting. Det kan være om man kan komme ind på det helt rigtige gymnasie eller om man kan få præcis det job som man ønsker sig med erhvervsuddannelsen.

Begynd allerede at overvej om du vil være tømrer eller lærer i folkeskolen

Man skal tage mange overvejelser i betragtning, når man skal vælge sin uddannelse, og selvom det kan virke som noget, der er langt ude i fremtiden, så er det vigtigt, at man allerede begynder at overveje det i folkeskolen.

Står du og mangler en tømrer? Så kan du finde en på denne hjemmeside. Der er masser af muligheder. Find en lokal tømrer, som kan hjælpe dig, lige meget hvor du bor.

#Lem#Skjern#tømrer#uddannelse

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *