Drinkwell

Infobrønd

flytning

Flytning til et andet land

28. februar 2017 Julius 0 Comments

Tilbage i 2014 valgte jeg at tage en tur til Paris i forbindelse med mit studie. Det krævede en flytning til en anden lejlighed.

TIP: Hvis du mangler hjælp til din flytning, kig her.

Flytning til Paris

I august 2014 hoppede jeg på flyet, fordi jeg havde taget en beslutning om at læse i Paris. Jeg var egentlig optaget på en universitet i Paris, men da det kom til stykket, passede det ret skidt ind i mit studie i forhold til undervisningen, alt undervisning på universitet ville være på fransk og jeg vurderede ikke at mit franske var tilstrækkeligt, men ikke desto mindre havde jeg sat mig for en flytning til Paris og jeg valgte altså derfor at tage af sted, bare ikke for at studere, men for at bo i et andet land for en stund. Jeg stod altså overfor en flytning til Paris.

Jeg var hjemmefra kommet i kontakt med en pige, der lejede hendes lejlighed , hvilket i virkeligheden også var det der endte med at give mig det sidste skub. Jeg var begyndt at blive lidt i tvivl i forhold til om jeg nu også skulle gøre det og om jeg havde modet til det, men da jeg pludselig kom i kontakt med denne pige, der havde en lejlighed til leje i nøjagtig det tidsinterval, jeg ønskede, kunne jeg ikke se anden vej udenom end at tage af sted.

Lejligheden var helt perfekt i forhold til mine ønsker. Generelt er det meget dyrt at bo i Paris og lejlighederne er meget små – eller snarere, du får ikke mange kvadratmeter for pengene, men her fik jeg altså en rigtig rummelig lejlighed med to værelser til en rigtig god pris. Den havde altan udover byen og jeg kunne absolut ikke have forestillet mig en dejligere lejlighed og en dejligere by at bo i.

Følelser i forbindelse med flytning

Det er mange følelser, når jeg man foretager en flytning til et andet land. Først når man tager afsted, er det en enormt speciel følelse at forlade sine vante omgivelser, sin familie, venner og livet herhjemme. Det viser sig dog, at man hurtig falder ind i det i det nye land. Det skete i hvert fald for mig. Første morgen jeg vågnede i Paris, var jeg noget rundt på gulvet. Man ved ikke helt, hvordan man skal starte, når man vågner første morgen og ved, man skal være her de næste mange måneder. Men det hele gik og jeg faldt meget hurtigt på plads og følte mig tilbage. Hvad der er en rigtig skør og ambivalent følelse er, når man skal tilbage. Når man tager afsted, ved man, at man kommer hjem igen til de samme mennesker og omgivelser, men når man forlader det land, man har boet i, ved man ikke helt, hvornår det kommer til at ske igen og om man kommer tilbage inden for den nærmeste fremtid. Det er en meget speciel følelse at vinke farvel til bekendtskaber og omgivelserne, især, hvis man virkelig har haft en dejlig tid, som jeg i den grad havde.

#Flytning

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *