Drinkwell

Infobrønd

kloaksystemet

Gør dit spildevand mere rent med en fedtudskiller eller en olieudskiller

9. januar 2017 Julius 0 Comments

Vand er ikke bare vand. Vi har i dag et meget stort forbrug af vand både i private hjem men også i særdeleshed i erhvervssammenhænge. Vandet bliver brugt til alt fra tøjvask, forarbejdning af materialer, og andre husholdnings opgaver. Når der sker en forarbejdning bliver en masse ting blandet i vandet, så som fedt, olie og andre kemikalier.  Vandet som bruges i disse processer forsvinder ikke efterfølgende, men bliver i langt de fleste tilfælde vidreført i systemet og ender som spildevand. Spildevandet havner i nogle tilfælde ude i naturen og det er derfor meget vigtigt for miljøjet at disse urenheder udskilles så de ikke belaster miljøet.

En si kan ikke gøre det og derfor er det vigtigt med professionelt udstyr og en professionel partner som ved hvad der arbejdet med. Vælg os som din partner til behandling af spildevand og du er garanteret et produkt som har kvalitet og som vil holde i mange år. Herunder kan du læse om både fedtudskiller og olieudskiller og hvorfor de begge kan være vigtige for dig, uanset om du er privatperson eller en virksomhed.

Få en fedtudskiller og kom af med fedtet

Fedt kan være noget gris. Derfor er vigtigheden af at få fjernet fedt fra spildevand meget vigtigt. Fedt tilstopper og forurener vandet. Med en fedtudskiller er det nemt at få skilt spildevand og fedt fra hinanden. Vandet løber gennem filteret og fedtet frasorteres så det kan blive afskaffet på anden vis. Løsningen er nem at implementere og udskilnings processen forløber smerte og vedligeholdsfrit. Det er altså nemt at gøre en markant forskel på spildevandet. Fedtudskiller er et smart produkt som alle burde have. Hvis alle brugte den ville belastningen på miljøet blive markant ændret.  Fedtudskiller er et afprøvet produkt som du helt sikkert vil få stor glæde af.

Olierester i spildevand fjernes nemt med en olieudskiller

Det er en ting at have fedtet fjernet med en fedtudskiller men det er næsten endnu vigtigere at udskille  olierester fra spildevandet hvis dette forekommer. Olie er en god ting til lamper, biler, cykelkæder og meget mere. Kommer olien i spildevandet er den knap så gavnlig. Det er meget svært for miljøet at nedbryde olierester og derfor er det vigtigt de ikke ender der. Med en olieudskiller bliver vand og olie skilt fra hinanden og olien kan nemt fjernes. Hvis ikke man bruger en olieudskiller kan denne proces være nærmest umulig. Ligesom med en fedtudskiller forløber processen ubemærket men gevinsten for især miljøet er kæmpe stor.

Vores mange års erfaring med udskilning generelt men også både fedtudskillere og olieudskillere gør at vi er en god partner når det gælder om at hjælpe spildevandet godt på vej. Vælg os som din fortrukne partner og du får et produkt med meget høj kvalitet, og som samtidig gør en forskel på dit lokalmiljø. Du skal ikke vente 10 år med at gøre en forskel, gør en forskel i dag.

#olieudskiller#spildevand

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *