Drinkwell

Infobrønd

valg af gulv

Gulvafhøvling kan være en god investering

4. januar 2017 Julius 0 Comments

Andelsmarkedet er de seneste mange år eksploderet fuldstændig. Der har været kamp om at få fat i andelslejligheder – især i København. Dette skyldes formentlig, at det samtidig er så svært at få fat i lejeboliger, så derfor er der en del, måske unge der har set det som næste mulighed at foretage en investeret. Er du en af dem? Så kommer her et par ting der skal medtænkes i forbindelse med køb af ny lejlighed.

Trænger din nye lejlighed til gulvafhøvling?

I forbindelse med køb af lejlighed, er der en lang række ting der skal tages højde for og vigtige beslutninger der skal tages. Før indretningsdelen kommer, som for mange er den lidt sjovere del, i forhold til alle de praktiske lejligheder med henblik på lejlighedens stand, skal selve lejligheden måske i istandsættes i forhold til vægge der skal males, eventuelt lidt renovering af bad og køkken, og så der er gulvene. Først og fremmest er det, især hvis man er ung, en lidt kedelig post i budgettet, men ikke desto mindre klæder det i høj grad også en lejlighed med en fint og velplejet gulv. Personligt selv, da jeg flyttede ind i min nye lejlighed, synes jeg det var en skam at alt blev så flot, væggene blev malet, bad og køkken renoveret, og hvis så ikke også gulvet var fint. Til en start var jeg tilbøjelig til at sige ’skidt pyt’ for at spare pengene, men jeg kom hurtigt på andre tanker. Som nævnt ser det alt andet end lige bare lidt flottere ud, hvis alt andet også bliver lavet, og med det sagt, når du først har flyttet alle dine ting ind i lejligheden er det ikke bare sådan lige at få høvlet gulve på længere sigt, i så fald kræver det, at de nok skal rydde hele lejligheden igen, og det kan jo godt ende med at blive en lille smule besværligt.

Mere end bare en gulvafhøvling

Er du kommet frem til beslutningen om at gulvet skal høvles, skal du selvfølgelig i første omgang finde dig en gulvhøvler der kan høvle dine gulve. Dernæst er der faktisk nogle ting, du skal overveje. Hvis man er helt grøn i forhold til gulvafhøvling, er det naturligvis nærliggende blot at tænke, at de da bare skal høvles og så er det det. Men i første omgang er det faktisk noget der tager lidt tid, da det efter afhøvlingen skal behandles. Dernæst er der faktisk lidt forskellige løsninger i forhold til hvilket ”look” om man vil, man ønsker. Jeg tænkte bare, at de bare skulle laves normale, men så forklarede gulvafhøvleren, at det kunne lakeres, hvidpigmenteres, osv. Jeg husker, at jeg tog en ”safe”, da det jo som nævnt ikke bare lige er noget man ændrer, men i dag synes jeg da faktisk, at det kunne have været flot med hvidpigmenterede gulve. Så gør dig endelig dine overvejelser, selvom det ”bare” er gulv i din lejlighed, og husk endelig at behandle gulvet ordentligt i forhold til vask.

#Gulvafhøvling

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *