Drinkwell

Infobrønd

grafiti

Hvad mulighederne er med bygningsmaling

15. april 2017 Julius 0 Comments

Genbrug er guld, plejer man at sige. Det betyder ikke, at genbrug betyder flere penge eller bogstavelig talt guld, men det betyder, at der er stor gevinst i at genbruge ting. Og det kan være mange forskellige ting. Det mest normale at købe i genbrug er i øjeblikket tøj og møbler og porcelæn, men det varierer meget fra person til person, hvad genbrug kan være. Med disse moderne tider med internet findes der også adskillelige apps og hjemmesider, hvor man kan købe eller få ting billigt af hinanden. Det er billigt, begge parter får noget ud af det, og så gør man faktisk også miljøet en tjeneste ved at genbruge.

Det er simpelthen en win-win-situation, som man siger.

Men hvis man nu står med noget i overskud, som man ikke lige ved, hvordan man genbruger, kan det godt blive svært. Det kan f.eks. være, at man pludselig står med rigtig meget bygningsmaling, – og hvad gør man så?

Hvad bygningsmaling primært bruges til

Bygningsmaling bruges primært til noget med bygninger. Det kunne enhver måske regne ud, når man tænker på navnet, men hvis ikke, er det altså slået fast nu. Det omfatter både, når man skal have malet vægge, loftet eller paneler. Det kan være, at man skal have malet en væg eller fire i et værelse, hvor man enten vil lave en forandring, reparere mærker efter brug, eller der bare trænger til at der sker noget nyt i et eller flere rum i hjemmet. Her er altså tale om at male på større flader i en mere eller mindre ensrettet facon og farve.

Det kan også ske, at ens loft er begyndt at falme i farve, eller man bare godt kunne tænke sig, at det blev lysere eller mørkere i rummet. Her kan loftsmaling være en god ide, da det faktisk har en kæmpe effekt på, hvordan man opfatter et rum som stort eller lille, lyst eller mørkt.

Eller det kan være, at ens paneler er blevet ridsede og trænger til en ny omgang maling. Bruger man bygningsmaling til et helt rum, bør man også anvende samme farve til panelerne i det pågældende rum, da det vil give den pæneste og mest ensartede effekt.

Alternative muligheder

Står man i den situation, at man stadig har bygningsmaling til overs og ikke skal have malet eller repareret et værelse, et loft eller nogle paneler, er der stadig muligheder.

Man kunne bruge malingen til dekoration. Hvis der er meget, er det bare om at dekorere i flere værelser. Det kan være stort som småt og helt som ens fantasi, evner og tid kan rumme.

Er man typen, der godt kan lide at være lidt kreativ en gang imellem, kan rester af bygningsmaling også sagtens bruges. Det kan både gå til jul, påske, og hvad man nu ellers føler for. Dog skal man huske, at bygningsmaling er ret holdbart, så det går ikke så nemt af fra ting eller ens tøj, som normal hobbymaling ville gøre i en lignende situation.

#bygningsmaling#maling

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *