Drinkwell

Infobrønd

karton

karton

16. februar 2016 Julius 0 Comments

Hvis du kan lide at være kreativ, så har du helt sikkert brug for noget karton.

Man kan lave alverdens ting og sager ud af karton, og er du som mange andre lidt af en hobby-nørd, er karton en ting, du nødigt vil undvære eller gå ned på.

Lav kreative ting med karton

Der er hundredvis af kreative ting, man kan lave ud af karton. Og der er mange steder, hvor man kan hente inspiration fra.

Man kan eksempelvis søge efter det på nettet, eller man kan kigge efter det i hobbybøger. Der er i hvert fald mange steder, hvor man kan hente inspiration til at finde ud af, hvad man kan lave af kreative ting ud af karton. Så det er bare med at komme i gang med at lede og lade sig inspirere.

Man kan op til jul lave julestjerner ud af karton, eller man kan også lave julehjerter ud af karton som julepynt. Der er mange muligheder for at lave julepynt ud af karton, og hjemmelavet julepynt er altid hyggeligt.

Det sætter et personligt præg på hjemmet i julen, som efter vores mening bare gør det lidt mere hyggeligt.

Man kan for eksempel også lave fine bordkort, hvis man skal have gæster.

Skal du holde konfirmation, fødselsdag, juleaften, studenterfest eller en anden form for fest, hvor du vil dække et fint bord, kan du jo med fordel også lave nogle fine, hjemmelavede bordkort ud af karton.

Du kan klippe dit karton til hjerter, cirkler eller hvad du nu ønsker at dine bordkort skal have for en form, og så kan du eventuelt klippe nogle små hjerter, stjerne eller andre ting ud af noget nyt karton eventuelt i en anden farve som det første og klistre det på.

Lav dit helt eget personlige bogmærke

Man kan eksempelvis også lave et fint bogmærke ud af karton. Man kan ligesom i ovenstående eksempel klippe noget karton ud i en facon, man vil have sit bogmærke i. Man kan klippe det som et dyr, man kan klippe det til et hjerte, man kan klippe det til en stjerne, eller man kan bare klippe det til en firkant.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du kan lave dit bogmærke.

Når du har klippet dit bogmærke i karton, kan du udsmykke det, som du vil. Du kan tegne på det, skrive dit navn på en fin og personlig måde, eller du kan klippe bogstaverne i dit navn ud af en ny farve karton og klistre dem på.

Du kan også vælge at klippe bogstaverne ud i forskellige farver, hvis du synes, at det kunne gøre det lidt finere eller sjovere.

Der er altså rigtig mange ting, man kan lave ud af karton. Der er både mange praktiske ting, man kan lave ud af karton, og der er mange fine pynteting, man kan lave. Man kan lave fint julepynt ud af karton, men man kan også bare lave noget fint pynt, der kan hænge fremme hele året rundt. Det behøver ikke nødvendigvis at være julepynt.

TIP: Køb karton her.

#karton#kreativ

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *