Drinkwell

Infobrønd

Rengøring

Man må ikke glemme rengøring

17. april 2016 Julius 0 Comments

Ting, der bliver brugt meget, bliver også brugt med tiden. Det gælder alting lige fra møbler, man sidder i, håndvasken man vasker hænder i og til gulvet, man træder på. Det anbefales, at man som minimum gør rent en gang om ugen. Det kan være svært at huske i hverdagen, hvor man har travlt med andre gøremål, men det er altså meget essentielt for ens helbred. For nogle rum kan lidt ekstra endda være en god ide.  Der er nemlig nogle steder, der er vigtigere end andre.

Vigtige steder at gøre rent

Generelt er det vigtigt at man husker rengøringen alle de steder, man færdes. Det vil i praksis betyde, at man skal huske rengøring også de steder, man kun er nogle gange. Medmindre man selvfølgelig nogle gange færdes på loftet eller i et kælderrum. Det er som regel ikke så nødvendigt at gøre disse rum rene, da det er begrænset, hvor længe man opholder sig der.

Dog er der steder, som er mere vigtige end andre. Særligt hvis man bor flere mennesker sammen.

Toilettet og badet, som alle i husstanden benytter sig af meget ofte, skal gøres rent 1-2 gange om ugen som minimum, da der også er mange bakterier sådanne steder.

Derudover er køkkenet, hvor man hele tiden har madvarer fremme, også gøres rent meget ofte. Ellers risikerer man, at hele husstanden meget hurtigt ligger meget syge.

Derudover er soveværelset også ret vigtigt at få gjort rent. Sover man i meget støvede rum, kan man f.eks. risikere at udvikle støvallergi. Og så er det bare mere behageligt at sove i rene rum.

Få hjælp til rengøring

Det kan være en overskuelig opgave at få gjort rent Særligt hvis man hører til en af dem, der bor på rigtig mange km2, eller hvis man hører til dem, der har rigtig travlt. Det kan også være, at man som firma ejer en del plads, som man skal have rengjort og har brug for hjælp til.

Bor man i nærheden af Odsherred eller Kalundborg, er der masser af muligheder for at finde hjælp til rengøring. Det handler bare om at lede de rigtige steder.

En hjælp kan både bestå af en person, der enten kommer en gang imellem eller fast og gør lidt rent eller et helt hold, der kommer. Mange unge drenge og piger arbejder som fast rengøringshjælp hos private familier eller bedsteforældre for at tjene lidt lommepenge og komme i gang med et nemt og enkelt job. Men man er en stor virksomhed, er det klart, at der skal lidt mere end én person til.

Her handler det om at finde et rengøringsfirma, der har forstand på hurtig og effektiv rengøring.

Søger man efter unge medhjælpere til privat rengøring kan det være en god ide at lave et opslag på nettet eller i den lokale dagligvareforhandler, hvor man skriver, hvad man søger og sine kontaktinformationer. Søger man efter et firma, er det nok en bedre ide at lede på nettet eller i annoncer i den lokale avis.

#Rengøring#Rengøringsfirma

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *