Drinkwell

Infobrønd

markise

Markiser som beskyttelse mod solen

30. maj 2017 Julius 0 Comments

Solens stråler er skønne for langt de fleste. Men sommetider vil man gerne beskyttes mod sollyset. Det kan være i soveværelset, eller når man skal se TV uden forstyrrende stråler. En markise er den rette løsning for dig, der ønsker beskyttelse mod solen.

Markiser i alle afskygninger

Markiser findes i mange udgaver, både stribede og ensfarvede. En af de mest populære markiser er faldarmsmarkisen. Med en faldarmsmarkise bestemmer du selv, hvor meget afskærmning, du vil have for solen. En faldarmsmarkise er motoriseret og kan betjenes nemt og enkelt.

Markisoletter

En markisolette er et glimrende alternativ til en faldarmsmarkise. Hvis du har en lejlighed eller virksomhed, som har høje vinduer, skal du vælge en markisolette. Markisoletten dækker den øverste del af vinduet, inden den går ud i en i skrå dækning som faldarmsmarksien.

Terrassemarkise

Hvis du bor i hus med tilhørende terrasse, er en terrassemarkise en god løsning for dig. Terrassemarkisen giver en god beskyttelse mod solen på både terrassen og i rummet, hvor der er udgang til terrassen.

Terrassemarkisen er også god, hvis du har en butik eller restaurant. En terrassemarkise betyder, at folk kan nyde deres mad i skyggen eller kigge på tøj uden en bagende sol. En terrassemarkise i god kvalitet er oftest lavet i stærk aluminium og med vejrbestandige duge, som kan holde til det danske vejr. Derfor er du også sikret solafskærmning mange år ud i fremtiden.

Parasollen er et godt alternativ

Hvis du mangler god udendørs solafskærmning kan en parasol være et godt alternativ til markisen. Parasollen har en effektiv afskærmning for solen, så du kan sidde i skygge. Parasollen er god til den private have og terrasse eller i den fælles gårdhave. Den kan ligeledes bruges til restauranter og caféer.

Få rådgivning af professionelle

Er du i tvivl, om en markise passer godt til dig og i så fald hvilken en, det skal være? Professionelle firmaer står klar til at vejlede og rådgive dig, når du skal vælge din markise. De kan fortælle, hvad der vil være mest optimalt til dit hjem. Markiser kan speciallaves, og derfor kan du få markisen, der passer perfekt til dit vindue.

#Markiser

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *