Drinkwell

Infobrønd

smykker

Minimalistiske smykker er moderne – men skal jeg følge moden?

11. oktober 2015 Julius 0 Comments

Der skal ikke være nogen tvivl om, at moden med hensyn til smykker skifter lige så ofte som moden med hensyn til beklædning, indretning og så videre skifter. Det betyder også, at det godt kan være svært at blive ved med at følge med moden, hvis det er noget, der befinder sig indenfor ens interesseområde. Der skal dog heller ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er de minimalistiske smykker, der er på mode i øjeblikket, så derfor er det også den type af smykker, som du skal vælge at gå på jagt efter, hvis du gerne vil være med på moden. Det er ikke kun i forhold til bestemte former for smykker, at det er det minimalistiske og det simple udseende og design, der er på mode, men det er derimod noget, der er meget generelt, hvorfor det også gør sig gældende i forhold til både halskæder, vedhæng, øreringe, armbånd, ringe og alle mulige andre former for smykker, men det er heldigvis bare med til at gøre det nemmere at finde frem til en række smykker, der er minimalistiske og dermed også moderne.

Hvilke brands laver minimalistiske smykker?

Det er ikke ligefrem fordi det er svært at finde frem til et brand, der laver minimalistiske smykker, for det er noget, som langt de fleste smykkebrands har valgt at kaste sig over, fordi det er dét, der er på mode og det er dét, der er penge i lige nu. Der findes dog en række større og mindre brands, som hele tiden har haft fokus på at skabe minimalistiske og simple designs, hvor der er rene linjer og ikke spildt tid eller penge på unødige detaljer. Det er blandt andet brands som Izabel Camille Jewelry og Nordahl Jewellry, hvorfor du nok også godt kan regne ud, at både Izabel Camille smykker og Nordahl smykker i høj grad er gået hen og er blevet populære blandt de danske kvinder og piger i løbet af de seneste par år, hvor moden virkelig har taget fat i det faktum, at smykker skal være minimalistiske og simple. Hvis du gerne vil have nogle smykker, som er designet ud fra en vaskeægte vision om, at smykker skal være rene og minimalistiske, så skal du se nærmere på både Izabel Camille og Nordahl.

Skal jeg følge moden for smykker?

Der er rigtig, rigtig mange kvinder og piger, der ser en stor glæde i at følge den seneste mode og iklæde sig lige netop de smykker, der er mest populære i øjeblikket, men der findes dog også en lang række kvinder og piger, der ikke ser en nær så stor glæde ved dette, da de meget hellere bare vil gå med de smykker, som de selv synes er pæne og ikke dem, som moden dikterer, at de skal gå med. Det betyder naturligvis også, at du ikke skal føle dig tvunget til at gå med moderne smykker bare fordi de er moderne – det skal være noget, du selv har lyst til.

#Smykker

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *