Drinkwell

Infobrønd

blikkenslager

Overvejelser ved valg af VVS installatør

20. september 2016 Julius 0 Comments

Valg af den rigtige VVS virksomheden kan tage stress og bekymring ud af dine reparations behov, uanset om de er store eller små. Korrekt VVS er en videnskab. Forudsat tilstrækkeligt tryk vand og holde forskellige giftstoffer ud af dine vandledninger er kun to af mange bekymringer en blikkenslager skal tage, når han gennemgår et system.

Man skal træde varsomt ved valg af VVS installatører

Bed om at se stat licens. Alle blikkenslagere, herunder underleverandører og svende, skal være godkendt af staten. Kontroller forsikringsbeviser for din egen beskyttelse, samt kontrollerer dokumentation for både håndværker kompensation og almindelig ansvarsforsikring. Forretning stabilitets er også en vigtig faktor. Find ud af, hvor længe virksomheden har været i branchen, og hvor længe den har været på sin nuværende placering. Når man ser et pålideligt VVS firma, kan du ikke bare stole på timepriser. VVS installatørers faktureringssystemer varierer. Mens nogle vil opkræve i henhold til tid og materiale, vil andre selskaber opkræve en fast sats. Når du får et estimat fra en virksomhed, sørg for at spørge, hvad der vil blive ydet støtte til den angivne pris.

En lav pris på blikkenslager arbejde

Husk, at selskabet der giver en lav sats ikke nødvendigvis er den rigtige virksomhed for dig. Nogle VVS selskaber kan tilbyde lave timepriser, men derefter opkræve ekstra “udstyr gebyrer” for visse nødvendige værktøjer på jobbet. Spørg om der er nogen ekstra gebyrer for udstyr, lastbil eller tur omkostninger. Dybest set, når de evaluerer tilbuddet, skal du sørge for du sammenligner med andre udbydere. Blikkenslagere, der har været i erhvervslivet længere tid kan og vil give dig referencer. Hvis de ikke kan eller vil ikke, så overveje at kigge andre steder. At tale med tidligere kunder er en af de bedste måder at præcist at måle kvaliteten af blikkenslager arbejde. Derved sikrer du dig at VVS installatøren du hyrer, har vist tidligere tilfredsstillende løsninger, samt en hvis kvalitets forsikring oveni.

Du kan også nødt til at overveje, at de fleste selskaber opkræve en højere sats for overarbejde, weekender, helligdage og nødopkald. Disse afgifter varierer fra selskab til selskab.

Også spørge om de typer af inventar og rør, der skal installeres. Sørg for at du sammenligner produkter af samme kvalitet, når du søger estimater. Det er ikke ualmindeligt for virksomheder at kræve et depositum ½ op til så mange som 90 dage på installation. Vær opmærksom på at materialet kan have en længere garanti end arbejdskraft. For eksempel kan en del være under en hvis garanti i fem år og på arbejdsmarkedet for kun én.

Check om medlemskab i brancheorganisationer. Virksomheder, der deltager i disse organisationer er mere tilbøjelige til at holde sig opdateret på krav og lovgivninger. Et godt eksempel er P. Hermansen A/S der operer i området nær Ringsted, helt ud til områder som Sorø og Ugerløse.  De har været i branchen siden 1972 og har en bred viden indenfor fagområdet. De løser opgaver lige fra små til store.

#VVS

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *