Drinkwell

Infobrønd

rengøring

Rengøring er kedeligt

8. december 2016 Julius 0 Comments

Der er ingen i denne verden, der synes, at det mest interessante at stå op til om morgenen det er rengøring. Ikke desto mindre er der ingen steder i verden, hvor man slipper for rengøring.

TIP: Få hjælp til rengøringen hos dette rengøringsfirma.

Rengøring er en del af livet for alle

Man åbner øjnene og kan mærke at hovedet dunker bag ved dem, så højt dunker det, at man faktisk kan høre den dunken meget højt og man kan ikke høre ret meget andet. Man er taget på ferie til Sorø, fordi at man har hørt meget godt om en restaurant her, som man så prøvede dagen inden. Men nu står den på rengøring. Og det får de glade minder om den dejlige restaurant i Sorø til at forsvinde kortvarigt. For du skal hjem til Høng om et par timer og inden da skal du have foretaget rengøring af hele lejligheden, som er på ti værelser. Du har lejet lejligheden i Sorø af din faster, som vil blive sur hvis hun kan se, at der ikke har været styr på rengøring før du tog afsted. Så du åbner øjnene og stirrer lidt op i loftet. Så går du ud i køkkenet og drikker halvanden liter cola, som står der og husker på, at du vist fik drukket mere på den restaurant end du fik spist. Du spiser også de rester af den udefinerbare mad du købte i kiosken på vej hjem. Du bliver hele tiden mindet om at de næste timer står på rengøring fordi du ikke bare kan sætte dig ned og nyde at have det dårligt.

Hvis der er noget der bare skal gøres, så er det rengøring

Du beslutter dig for at få det bedste ud af det og bare komme i sving med den rengøring så du åbner skabet, hvor du ved, at der er ting til rengøring og du begynder at hive ud af mopper, koste og rengøringsmiddel af den ene og anden slags. Hele Sorø kommer nok til at kunne dufte, at du går i gang med rengøring om et par minutter. Du hælder vand i spanden og begynder at kaste om dig med spandens indhold. Der begynder at dufte dejligt og syntetisk og du føler, at du er kommet godt i gang med rengøring. Næste ting du gør er, at finde en moppe som du let som ingenting fejer hen over gulvet så alt vandet bliver fordelt. Det er bare effektiv rengøring tænker du og fortsætter derefter med spejlene, som du også hælder rengøringsvandet på og også disse får en omgang med moppen. Når du er færdig med dette projekt der har inkluderet rengøring så kan du trygt tage hjem til Høng da din faster vil være meget tilfreds med det arbejde du har foretaget. Der er stadig meget vådt i lejligheden da du tager toget mod Høng, men du tænker, at det nok skal tørre og din faster kommer alligevel først hjem fra sin rejse om en uges tid og til den tid må vandet da være tørt.

#Rengøring

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *