Drinkwell

Infobrønd

Danske penge lån

Sammenlign lånetilbud og find det billigste lån

29. oktober 2015 Julius 0 Comments

De fleste af os har gennem livet brug for at låne penge. Om det er til køb af bolig eller bil, eller mindre forbrugslån, så er det de færreste der slipper uden om et eller flere lån på ét eller andet tidspunkt. Mulighederne for at låne er flere: man kan gå ned i sin bank og bede om et lån, eller man kan søge et online lån på én af de mange lånehjemmesider på nettet. Valget er dit, men der er en klar tendens til at bankerne i dag næsten kun står for de helt store lån til bolig og bil, mens de rene forbrugslån af lidt mindre størrelse, lægges hos online lånefirmaerne.

Det er der flere årsager til, men den største er nok at bankerne er blevet meget tilbageholdende med at låne penge ud. Før finanskrisen plagede ens bank nærmest en om en kassekredit eller et forbrugslån. I dag er kassen så godt som lukket i og det er svært at få lov til at låne penge i banken. Man skal i hvert fald som mindstemål uanset hvad booke en aftale med sin bankrådgiver til en personlig aftale, hvor man skal fremføre sit lånebehov og redegøre for hvad pengene skal bruges til. Nogengang føler man endda at man skal forsvare, at man gerne vil låne penge. Det er der mange der ikke bryder sig om – de føler at det er en privat sag hvad pengene skal bruges til.

Derfor har de online lånefirmaer også fået stor succes i privatsegmentet. Her skal man nemlig ikke hverken forklare eller forsvare. Der bliver ikke stillet spørgsmål til formålet med lånet eller om hvad pengene skal bruges til. Derudover er fordelen også at man kan klare det hele hjemmefra via sin computer, sin tablet eller smartphone, kombineret med NemID.

Lynhurtig låneproces og pengene på kontoen i morgen

Man ansøger på nettet, identificerer sig med sit NemID. Bliver man godkendt til at låne – en godkendelse der udelukkende afhænger af en automatisk kreditvurdering og et opslag i RKI – så skriver man under på låneaftalen med sit NemID og man har pengene på sin bankkonto dagen efter. I enkelte tilfælde kan det endda nås at få pengene samme dag.

Sammenlign lån sådan

Når du skal finde et online lån, så er det vigtigt at du ikke bare hopper på det første det bedste tilbud du finder på nettet eller i en eller anden reklame. Der er ikke mangel på hverken lånefirmaer eller lånetilbud, når du bevæger dig rundt i verden. Det gælder både online og offline. Men det der lyder mest fristende er ikke nødvendigvis det billigste for dig – derfor er det en god idé at gå ind på en sammenligningsside som f.eks. XCSE – hvor du kan sammenligne alle de bedste danske lånetilbud på f.eks. rente, løbetid, ÅOP m.v.

Du skal være opmærksom på at det som udgangspunkt er måleenheden ÅOP, der er værd at bruge som sammenligningspunkt. Den medtager nemlig alle de udgifter der er på et lån og ikke kun renten.

#Lån

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *