Drinkwell

Infobrønd

bil

Dette skal du være opmærksom på, når du importerer en bil

10. juni 2016 Julius 0 Comments

Det har siden tidernes morgen været en nødvendighed, at vi mennesker har kunnet fragte os selv fra A til B. Vi gør det da også flere gange om dagen den dag i dag. Der hvor vi oftest ser det er når folk skal til og fra arbejde. Det skal de jo i hvert fald 5 gange om ugen almindeligvis. Vi ser det dog også når folk skal handle ind og hente børn fra skole og børnehave. Det er altså flere gange om dagen og flere gange om ugen. I gamle dage havde man ikke andet end sine ben at gå på. Så kom hestevognen til og også cyklen. I dag er et af de mest populære transportmidler utvivlsomt bilen. Både inde i storbyen, men i særdeleshed også ude på landet. Vi lever også i en tid, hvor familier har flere biler. Sådan var det ikke engang. Men nu er alle blevet så afhængige af biler, at familier som regel har en til hver voksen. Det problematiske ved biler er dog bare, at de koster penge. Skal man have en ordentlig bil kommer man til at betale rigtig mange penge, og det er jo lidt et problem for mange. Folk begynder derfor at overveje muligheden for, at de kan importere biler fra andre lande, da det måske vil være billigere. Der er der nogle ting man skal huske på.

Find ud af, hvor dyrt det kommer til at være at registrere bilen

Det er naturligvis ikke gratis bare at hente en bil i udlandet og så fragte den til Danmark. Alt koster næsten penge, og det gør dette naturligvis også. Der er nemlig den berømte registreringsafgift som man skal betale, og det kan godt blive en kedelig størrelse. Specielt fordi det ikke helt er muligt at beregne den før man har fået bilen til Danmark. Man kan dog alligevel få folk til at forsøge at beregne den inden man henter bilen, og på den måde kan man få en ide om, hvad prisen kommer til at være.

Søg på internettet, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre

Der er dog flere andre ting, som man også skal huske at være opmærksomme på. Det kan dog godt være svært at finde rundt i den jungle, så det bedste råd der overhovedet kan gives er, at man skal forsøge at forberede sig ved at kigge på nettet. På nettet kan man finde rigtig mange gode råd og påmindelser. Man skal for eksempel huske at tage sin bil til syn når den er i Danmark, hvilket man heldigvis kan gøre i hele landet. Specielt i Esbjerg, Fredericia og Vejle er der god mulighed for det. Man skal desuden også være opmærksom på, hvordan man har tænkt sig at få importeret selve bilen. Om man kører den selv, eller om man får en professionel transportør til at fragte bilen over grænsen. Alt koster dog penge, hvilket man skal være opmærksom på.

#import af bil

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *