Drinkwell

Infobrønd

Træbeskæring

Skygger træerne i din have for lyset? Få dem beskåret nu

11. juni 2017 Julius 0 Comments

Bor du i et sted hvor du har mange store træer i din have der skygger for lyset? Så kan det være du skal overveje, at få dem fældet. Store træer er smukke og som oftest er de også meget majestætiske i kraft af deres fylde, kraftige stammer og høje alder. Men desværre kan de også give en del gener, for en boligejer, og det er at de kan skygge for lyset, smide blade og grene i den omkringliggende have og tagrender, og deres rødder kan forårsage skader på husets fundament og underjordiske installationer.

Få en professionel til at beskære dine træer

Man skal som privat ikke selv ikke begynde at beskære sine træer da det kræver teknisk indsigt og dygtighed hvis man skal beskære træerne korrekt. Det handler ikke om, at man bare skal begynde at skære dem ned fra højre og venstre det skal gøres med respekt for træets form så den bibeholder sin smukke symmetriske form. Det kræver således, at man ved hvad man gør, når man beskærer træer og det ved en professionel træ beskærer, de er uddannede til det, og har det rette udstyr til at gøre det.

Når man beskærer træer handler det som sagt om, at man skal bevare træets smukke form og symmetri. Dette kan kun gøres hvis man har mange års erfaringer inden for træbeskæring. Med den rette træ beskæring er det muligt at give sit gamle træ helt nyt liv, og få den genvitaliseret så den fremstår sundere og smukkere end nogensinde før. Og den helt store fordel ved, at få sit træ beskære er at man på den måde får åbnet kronen op så der kan strømme lys ned igennem og derved ned i haven og ind i din bolig. Ved at få tyndet ud i kronen mindsker man også problemet med løvfald om efteråret og man skal derved bruge mindre tid på at gå og rive blade sammen.

Benyt dig af din lokale håndværker til træbeskæring

Hvis du i området omkring eller i København kan du fordel hyre en lokal håndværker ind til at hjælpe dig med, at få beskåret dine træer, og det gælder såvel det offentlige, som det private erhvervsliv og privat personer.

Især i København hvor der er mange parker og gader der står flankeret af høje gamle træer, kan det være nødvendigt, at man sørger for at få beskåret sine træer så der ikke falder grene og blade ned på kørerbanerne til stor gene for trafikanter.

Ligeledes private der gerne vil have beskåret sine store gamle træer, kan det anbefales at man benytter sig af sin lokale håndværker til at få beskåret sine træer. Der er flere store fordele ved, at man sørger for at benytte sig af en lokal, og det er at man på den måde er sikker på at få den bedst mulige service. Man er samtidig også med til at støtte op om sit lokale erhvervsliv og på måde skabe liv hvor man bor.

#Beskæring af træer#Træbeskæring

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *