Drinkwell

Infobrønd

brændende træ

Spred hygge i hjemmet med en pillebrændeovn

4. april 2017 Julius 0 Comments

Det er kun få, der ikke ved, hvad en brændeovn er. Men det er langt fra alle der er klar over, hvad en pillebrændeovn er for en fisk. En pillebrændeovn minder da også meget om en klassisk brændeovn, men der er dog én afgørende forskel mellem de to slags ovne. En pillebrændeovn kører nemlig på træpiller, præcis som navnet indikerer, til forskel fra en traditionel brændeovn, der kører på almindeligt pejsebrænde. Dette gør pillebrændeovnen til en enklere løsning, selvom den skaber den samme hyggelige stemning, som man opnår ved at have en klassisk brændeovn, der kører på pejsebrænde. Udseendemæssigt minder en pillebrændeovn også meget om en traditionel brændeovn. Pillebrændeovnen har en glaslåge foran, hvorigennem man kan se flammerne fra ilde danse. En pilleovn kan til forskel fra en klassisk brændeovn er fuldt automatisk. Nogle pillebrændeovne er udstyret med en termostat, hvilket gør, at ovnen kan reguleres på præcis samme måde som en almindelig radiator. På den måde opvarmer en sådan ovn på en mere forudsigelig og påvirkelig måde, så det hverken bliver for varmt eller for koldt. Nogle pillebrændeovne kan endda sættes til at køre automatisk, så temperaturen altid vil være den samme i det rum, hvor ovnen befinder sig. En pilleovn kan tændes elektronisk, så der kommer flammer inden for ca. et minuts tid. Er du bosat i Esbjerg, er der også her rig mulighed for at finde en pillebrændeovn, der passer til dit hjem og varmebehov.

TIP: Køb en pillebrændeovn på denne hjemmeside

Nem at betjene

Der er rigtig mange fordele ved at anskaffe sig en pillebrændeovn frem for en traditionel brændeovn, der kører på pejsebrænde. Det er en nemmere måde at have brændeovn på, men man får stadig den samme hyggelige stemning ud af det. Fordi en pilleovn kan køre automatisk og reguleres som en almindelig radiator, skal man ikke hele tiden passe flammerne og sørge for manuelt at regulere dem, så man opnår den ønskede temperatur i det rum, hvor ovnen befinder sig. Til forskel fra en klassisk brændeovn kører en pilleovn på træpiller og altså ikke almindeligt brænde. På den måde er man fri for selv at hukke brænde, fordi træpiller kan købes, som de er. Pillebrændeovnen er nem at betjene derved, at man blot skal sørge for at fylde nye træpiller på ca. hver 2. dag, afhængig af hvor meget man bruger den.

Pillebrændeovnen passer til ethvert rum

En pillebrændeovn egner sig til alle slags rum i hjemmet. Flammerne er beskyttet bag en glaslåge, så man skal ikke være bange for at ilden slipper uden for ovnen. Det mest almindelige er at placere sin pilleovn i stuen, så alle i hjemmet kan få glæde af den. Men en pillebrændeovn kan også skabe hygge i soveværelset. Der er få ting så beroligende før sengetid som synet af de dansende flammer, der kan ses på den gennemsigte glaslåge. En pillebrændeovn kan skabe den samme hyggelige stemning som en klassisk brændeovn, uanset hvilket slags rum der er tale om. I Esbjerg er der rig mulighed for at finde den rette pilleovn.

#pillebrændeovn

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *