Drinkwell

Infobrønd

varmekilde

Står du og mangler en luft til luft varmepumpe?

30. maj 2016 Julius 0 Comments

Hvis dit hjem er uden fjernvarme, radiatorer og eksempelvis naturgas, så er der god grund til at anskaffe sig en varmepumpe. Men der er mange overvejelser når man skal købe en varmepumpe, der er nemlig et hav af forskellige typer og mærker at vælge i mellem. Det kommer nemlig også an på hvilket slags hus eller lejlighed der skal opvarmes. Er det en stor villa, en lille lejlighed, eller måske et sommerhus eller kolonihavehus? Heldigvis er der hjælp at hente, du kan nemlig kontakte din forhandler i dag og få hjælp og rådgivning med på vejen.

Der findes et stort udvalg af varmepumper

Det er overordnet en rigtig fin idé at få sig en varmepumpe, det er nemlig super smart og energivenligt at varmepumpen kan omdanne den omkringværende energi, fra enten luft eller jord om til varme, som du kan få glæde af enten, som gulvvarme, radiatorvarme, eller varm luft. Men man må tage stilling til hvilken én man skal bruge således at man kan få mest muligt ud af produktet og spare så meget så muligt økonomisk. Man må nemlig også tage højde for at der findes tre typiske typer af varmepumper. Dels én der kan overføre jordens energi om til varme, der kan blive lagt som gulvvarme eller overført til en radiator, der er derudover en der kan omdanne luft til varmt vand, der kan overføres til gulvvarme og radiator, disse to typer af varmepumper kan også opvarme brugsvand, til vandhanen og badet. Den sidste type er den smarte luft til luft varmepumpe, der kan omdanne den omkringliggende luft til varm luft, der kan blæses direkte ud i dit hjem. Der findes et meget stort udvalg af luft til luft varmepumper, og af de tre nævnte typer er denne den billigeste.

Få en luft til luft varmepumpe installeret i dit sommerhus

Luft til luft varmepumpe er en rigtig god investering især, hvis du er den heldige ejer af et sommerhus eller måske et kolonihavehus. Man må dog tage højde for at man ikke får opvarmet brugsvand vha. af denne model. Det er dog den billigeste i drift og der er mange udgifter at spare ved denne type. Eks. hvis du har et sommerhus som kun bruges lejlighedsvis, i ferieperioderne og weekender, så kunne det være fordelagtigt med en luft til luft varmepumpe. Der er et stort udvalg af disse på markedet, de findes i mange modeller og der bliver hele tiden udviklet nye. F.eks. kan man nu få dem med minimum støj og høj energibesparelse. Tøv ikke med at kontakte din forhandler, han kan let sætte dig ind i den brede vifte af modeller lige nu. Disse kan nemt og hurtigt bestilles og montegers i dit sommerhus. Man kan også få sig et smart styresystem til sin varmepumpe. Du skal blot downloade en app til din android eller smartphone. På den måde kan du altid tænde og slukke for varmen, også når du ikke er hjemme. Se også Luft vand varmepumpe.

#luft til luft#luft til vand#Varmepumpe

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *