Drinkwell

Infobrønd

brudekjoler

Tradtionelle vestlige brudekjoler – halsudskæringer

21. januar 2016 Julius 0 Comments

Når man har fået styr på, hvilken silhuet som man ønsker fra sin brudekjole, så er det meget vigtigt at vælge en halsudskæring som passer til resten af looket. Det hele skal gå op i en højere enhed og de forskellige komponenter skal være med til at skabe den perfekte brudekjole. Før i tiden var det normalt med en høj halsudskæring, hvis der var et twist så var udskæringen af fint blondestof for at tage det ”tunge” look af.

Herunder er der en liste over de forskellige og mest normale halsudskæringer.

Asymmetric: Der er ingen symmetri her og det betyder at udskæringen er meget anderledes – passer godt til bruden, som ønsker et anderledes og fashionabelt look.

Bateau/Boatneck: Er en høj udskæring med vidde og er meget klassisk – En typisk Audrey Hepburn stil.

Halter: En udskæring der går op foran og med snore, som bindes i nakken. Lader ryggen være bar – er perfekt til et strandbryllup.

Jewel: En almindelig, rund udskæring er mere kendt som ”t-shirt” udskæringen, men er ultra klassisk og simpel – en god en til bruden, som ikke ønsker at være alt for feminin.

Off-the-shoulder: Som navnet siger, så er det af skulderen. Den sidder under skulderen og giver et klassisk og retro look. Er god til dem som synes at bandeau bliver for meget af det gode.

Portrait: Der er et stort vidt fald fra skulder til skulder.

Scoop: Denne her er også kendt som ”ballerina udskæring” og har et lavt U-snit foran og ret ofte er der også et lavt snit på ryggen. Er perfekt til den feminine brud, som ønsker lidt ekstra detalje på ryggen.

Sheer: Her ses der et tynd eller gennemsigtigt lag stof ofte over en bandeau-udskæring. Er fin til dem, som ikke vil føle sig bar, men heller ikke være iklædt stof fra top til tå.

Spaghetti strap: Vi kender den alle, det er den ultrafine stop som kun lige hænger på hver skulder.

Square: Er en videreudvikling af bateau og her er den skåret mere firkantet.

Strapless: Også kendt under navnet ”bandeau” er superfint til bruden som ønsker et stort fint skørt eller har et sommerbrylluppet, så skuldrene er bare.

Sweetheart: En udskæring som ligner det øverste på et hjerte. Den er yderst flatterende og findes både med og uden stropper.

V-neck: Den klassiske v-udskæring som giver et lavt udsnit i v-formen foran – nogle gange ses det på ryggen i stedet.

Her er det vigtigt at finde en udskæring, som man er tilpas med. Har man en stor eller lille bust? Er brylluppet udenfor eller indenfor? Hvad er temaet og hvad silhuetten på kjolen. Det handler om mange forskellige små dele, som til sidst er med til at give den perfekte kjole. Og udskæringen er en vigtig del af, hvordan kjolen kommer til at fremstå.

Så når du vælger en kjole, så er det vigtigt at vælge den rette udskæring. Det handler om dit eget personlige valg og det som du føler dig mest komfortabel i – det er trods alt dig, som skal danse natten væk i din brudekjole.

#Brudekjoler

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *