Drinkwell

Infobrønd

tømrer arbejde

Utæt tag kan give anledning til en tømrer

22. september 2016 Julius 0 Comments

Et tag holder ikke evigt, og selvom det måske ikke overrasker dig det store, så kan det alligevel godt overraske, når taget lige pludselig ikke fungerer mere. Det kan være at der begynder at komme vand ind, og at det på den måde kommer til at være en masse andre ting det ødelægger, eller det kan være at isoleringen er for dårlig, og at det derfor er dyrt at varme et hus op. Varm luft stiger til vejrs, og derfor er det også meget vigtigt, at man har isoleret taget ordentligt, når man skal holde et hus varmt. En direkte utæthed er der heldigvis lang imellem, men hvis et tag bare får lov og passe sig selv i mange år, så kommer det nok til at ske på et eller andet tidspunkt. Det sker både fordi det bare er blevet gammelt, og er blevet slidt af vind og vejr, men det sker også fordi, der bare ikke var de samme muligheder for at lave et godt tag, dengang taget blev lavet. Det er jo ikke ualmindeligt med huse i Gram og Toftlund der er langt over 30 år gamle, og hvis ikke der er gjort noget ved taget siden da, så er chancerne for at alt er optimalt ret små.

Det utætte tag er vigtigt at få ordnet

Hvis du har et tag der ikke er i orden, og hvor der rent faktisk kommer vand ind, så er der nogle problemer i det, du bare ikke må se forbi. Vand er en af de ting mennesker er meget afhængige af, men det er ligesom med ild: De er vores bedste ven på en og samme tid med at være vores værste fjende. Vand kan være enormt destruktivt, når der er tale om bygninger, fordi der er så mange ting, der ikke kan holde til fugt. Træ udvider sig og slår sig enormt meget, hvis det bliver udsat for fugt, og især hvis det er i længere tid, og isolering kan helt miste effekten. Der er altså mange ting der kan gå galt, og det kan ende med reparationer der er meget værre, end hvis du bare ville have skiftet dit tag.

Hvem skal så hjælpe?

Hvis du gerne vil finde ud af hvem der skal hjælpe dig, så er det helt sikkert en tømrer du skal have fat i. Vedkommende kan både hjælpe med at finde ud af om der er noget galt, og hvad der eventuelt skal laves, og så at få det egentlige arbejde gjort. I en tømrer er der altså en dygtig sparringspartner, som du kan få ud og kigge på tingene. Han eller hun vil nok også kunne se nogle problemer der ikke er blevet tydelige endnu, og så kan det være man kan få forebygget nogle problemer, og derfor sparet en masse penge. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det slet ikke, for det er sådan det foregår, når man har med erfarne professionelle at gøre.

#tømrer

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *