Drinkwell

Infobrønd

VVS

VVS-løsninger der er tilpasset dig

26. september 2016 Julius 0 Comments

Løber toilettet? Er der sprunget et rør? Eller lugter det mærkeligt fra kloakken? Er du en af dem, der står med et af disse problemer, så er det måske på tide at tage kontakt til din VVS service i Himmelev og Roskilde. Lad ikke problemer med vand- og rørledninger forstyrre din hverdag. Med hjælp fra din lokale fagmand, er der hurtigt styr på teknikken, så du kan fortsætte med alt det der i virkeligheden interesserer dig i stedet for at spilde tiden på VVS.

Spar på vandet

Vidste du at din lokale tekniker ikke blot kan hjælpe dig, når du står med et akut problem som fx et sprængt vandrør eller et ødelagt toilet? Han kan også hjælpe dig med gode råd til, hvordan du kan spare på vandet og dermed gøre på din regning og miljøet en tjeneste. Der findes efterhånden mange løsninger, der kan hjælpe med at kontrollere og formindske dit vandforbrug. Står du fx og skal købe et nyt toilet, kan det være værd at overveje, om du bør købe et mere miljøvenligt et af slagsen, der ikke skylder ud med helt så meget vand som et almindeligt toilet. Det kan også være, at det er et nyt blandingsbatteri eller noget helt tredje der skal til, for at give dig lige netop den løsning, du ønsker. Det kan naturligvis være en jungle at finde ud af, hvad der fungerer bedst i dit hjem, men spørg din lokale VVS-mand og få råd og vejledning til at træffe det rigtige valg. Så kan du samtidig få hjælp til at få det hele installeret rigtigt, så du ikke behøver at bekymre dig om hverken toilettet eller blandingsbatteriet de næste mange år.

Vær opmærksom på skjulte problemer

Er der noget, der ikke virker som det skal, lægger du sikkert mærke til det inden for relativt kort tid. Er der ikke tryk nok på bruseren, eller skyller toilettet ikke ud? Så har du med garanti opdaget problemet den første dag, med mindre du ikke er hjemme. Det er dog ikke alle VVS-problemer, der er lige iøjnefaldende. Opstår der et lille hul på et rørledning et sted, kan vandet langsomt men konstant sive ud, og dit forbrug kan dermed hurtigt eksplodere, hvis det ikke bliver opdaget. Samtidig kan vandet gøre skade på omgivelserne, hvis det fx siver ud i nærheden af metal eller træ, hvor der kan opstå yderligere problemer med rust, råd eller skimmel. Denne slags skade er med andre ord alvorlig, så vær opmærksom på, om der er noget usædvanligt ved dit vandforbrug. Du kan også forhøre dig hos dit lokale vandværk, for at høre, om der er en mekanisme på dine rør, der automatisk opfatter, hvis der er et konstant forbrug og dermed en risiko for en lækage. Hvis det er tilfældet, vil der automatisk blive lukket for vandet, hvis der er et mistænkeligt forbrug, og du kan derfor føle dig forvisset om, at andre vil lægge mærke til evt. læk uden at du behøver gøre noget.

Mangler du en VVS’er? Så prøv Harbovvs!

#VVS

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *